Navigatie menu

help

help

Ontdek hoe u optimaal gebruik kunt maken van alle functies van deze website.

Hoe werkt deze site?

  1. Klikt u in de menubalk op het logo van de stichting Heyerkapel (punt 1) dan komt u altijd op de STARTPAGINA.
  2. Menubalk waarin u kiezen uit de onderwerpen op deze site.
  3. Een zoekfunctie. Hiermee doorzoekt u met een woord de inhoud van de website.
  4. Met deze ‘pijl’ bladert u naar het volgende object. Zo gaat u met de pijl aan de andere kant naar het vorige object.
  5. Het ‘markeerpunt’ geeft de ligging van het object aan.
  6. Knop ‘Alle object types’. Hiermee kunt u kiezen uit categorieën objecten. U kunt deze functie samen met de knop ‘locaties’ (punt 7) gebruiken.
  7. Knop ‘locaties’. Hiermee kiest u een locatie (deelgebied) in de gemeente Weert.
  8. Knop ‘Filter’. Nadat u met ‘Alle object types’ (punt 6) en met ‘locaties’ (punt 7) een selectie heeft gemaakt, drukt u op knop ‘Filter’ (punt 8) om objecten te filteren. Het eerste object verschijnt dan in het tekstveld.

 

9. Knop ‘Schakel naar Objectlijst’. Door deze functie krijgt u een lijst met de objecten die gefilterd zijn. Zie nevenstaande afbeelding.

10.Knop ‘Satelliet’. Hiermee kunt u kiezen tussen ‘Satelliet’ of ‘Kaart’ als achtergrond. Standaard is ‘Satelliet’ opgestart.  Daarnaast kunt u onder Satelliet desgewenst de ‘Labels’ aanzetten waardoor straat- en plaatsnamen zichtbaar worden. Met de optie ‘Kaart’ kiest u een landkaart als achtergrond. Heet u gekozen voor ‘Kaart’ dan kun u daarbij ook de optie ‘Terrein’ inschakelen.

11. Boven in het tekstblok ziet u de adres gegevens van het object.

12. Klikt u op ‘meer informatie’ dan wijzigen de tekst layout en de landkaart.

13. Klik je met de cursor op de landkaart, dan kun je door te scollen de kaart vergroten of verkleinen. Wanneer je de linkermuis knop ingedrukt houdt, verschuif je de kaart.

Door met de muis op een markeerpunt te gaan staan, worden de objectnaam en het objecttype weergegeven. Het blauwe markeerpunt is het object in het leesvenster. Zie de afbeelding hiernaast.